Ingrediënten
|
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220 °C met 4D warme lucht.
Stap 2
Doe de plantaardige olie in een warme pan en bak de uien tot ze zacht worden.
Stap 3
Voeg tijm en boter toe – laat de boter smelten.
Stap 4
Voeg de Emmenthaler en de slagroom toe. Meng alle ingrediënten tot ze gesmolten zijn.
Stap 5
Roer het mengsel langzaam en gelijkmatig door tot je een gladde, dikke en smeuïge textuur krijgt.
Stap 6
Haal de saus van het vuur en voeg de pasta toe. Kruid af naar smaak met peper en zout.
Stap 7
Giet de pasta en de saus in de uitgeholde pompoen, bestrooi met Parmezaan en bak 30 minuten in de oven tot de pasta goudbruin is en borrelt.
Stap 8
Garneer met vers gemalen zwarte peper, peterselie en enkele druppels olijfolie.